Tapk Balsių bendruomenės nariu

Asociacija “Balsių bendruomenė“ – viena stipriausių ir brandžiausių bendruomenių Vilniaus mieste, o galbūt ir Lietuvoje. Šiemet ji švenčia jau 20-ąjį gimtadienį ir gali pasidžiaugti daugybe nuveiktų darbų, įgyvendintų projektų ir iniciatyvų. Balsių  bendruomenės pastangomis gyvenvietėje išasfaltuota didžioji dalis gatvių, nutiesti šaligatviai, išaugo dvi mokyklos, įkurtas „Mitologinis parkas“ ir „Pojūčių skveras“, rengiama kasmetinė bendruomenės šventė ir vykta daugybė kitų renginių bei iniciatyvų.

Šiuo metu Balsių bendruomenės gretose yra 105 nariai,  mokantys nario mokestį.  Bendruomenės veiklas inicijuoja  – bendruomenės taryba, renkama kas 2 metus, ją renka bendruomenės nariai, kurie taip pat tvirtina veiklos ataskaitas, bei sprendžia bendruomenės veiklos kryptis.

Balsiuose šiuo metu gyvena apie 10 000 žmonių ir tik 105 iš jų sprendžia kuria kryptimi judės Balsių mikrorajonas, kokios veiklos sritys taps prioritetinėmis. Kodėl?

Tikime, kad viena iš priežasčių yra ta, jog Jūs dar nežinote, kad Balsių bendruomenės dalimi galite tapti ir Jūs!

Balsių bendruomenės nariu galima tapti užpildžius narystės anketą ir sumokėjus metinį nario mokestį. Išsamią informaciją apie narystę rasite: tapknariu

Tapę nariu ne tik įgysite sprendimų priėmimo galimybę, pirmieji sužinosite apie veiklas ir naujienas bei nuolaidas taikomas nariams, bet ir padėsite energingiems savanoriams, kurie nenuilsdami dirba visų balsiečių labui. (Juk visi šiandien puikiai suprantame, kad net ir didžiausių pastangų dėka atlikti kai kurių darbų neturint pinigų neįmanoma). Jeigu turi energijos ir inciatyvos – kviečiame prisidėti ne tik naryste, bet savo darbais bei mintimi.

Visą informaciją apie asociacijos „Balsių bendruomenė“  istoriją, struktūrą ir veiklas rasite tinklalapyje: www.balsiai.org ir FB puslapyje „Balsių bendruomenė“.

Gyventojų diskusijoms, klausimams ir informacijai apie bendruomenės veiklas sukurta uždara FB grupė „Balsių bendruomenės grupė“. Kviečiame prisijungti.

Skip to content