Balsių bendruomenės 20-mečio šventė

Balsių bendruomenės 20-mečio šventė įvyko! Ir nors visiems stogą kėlė Vidas Bareikis, aš didžiausią ačiū noriu pasakyti mūsų rajono šviesuliams, kurie visada įdeda didelę savo širdį, kad šventės būtų gražios ir įsimintinos.
Nuoširdžiausias ačiū skrieja: Gintarė Čepukonytė už puikių renginio pravedimą. Svajunas Mackevicius už nepakartojamą koncertą ir vaikų iš „Gyvo garso studija” paruošimą. Ačiū „Gyvo garso studijos” atlikėjams – Jūs nuostabūs! Valdas Zibolis už dainas ir nepaprastą pagalbą renginio metu. Aldegunda Gaile ir Ąžuolui už skambias dainas. Mažena Milutė ir vaikams už zumbos ritmus. Justina Kuliūnienė ir Balsių bendruomenės choro moterims už skambias daina. Aiste Mikalauskaitė ir ” Yamaha” gitaristams už puikų pasirodymą. Danielė Jurkšaitė už jaunųjų pianisčių pasirodymus. Kestučiui Kuncei už nuostabų balsą ir saksofono partijas. Tomas Viskontas už visą tavo dovanotą muziką ir puikų mergaičių pasirodymą! Ačiū Elvinui už virtuoziškus gitaros garsus ir pagalbą renginio metu. Ačiū visiems prisidėjusiems prie labai gražios dainos apie Balsius sukūrimą ir atlikimą! Jūs nepakartojami! Ačiū nuoširdiems ir kantriems žiūrovamas už Jūsų meilę ir pagarbą! Už tai, kad buvote iki pabaigos, už tai, kad Jus jau pažįstu iš veidų, už tai, kad visada palaikote ir išgirstate!
O tiems, kurie neturėjo kantrybės ir nepagerbė savo dėmesiu vietinių talentų lieka nusigriaužti nagus, nes neišgirdote net tik daug gražių dainų, bet tiesiog puikaus kūrinio apie Balsius premjeros!
Už puikias nuotraukas ačiū Dalia Viškelytė

Renginio rėmėjai – Lietuvos kultūros taryba, Vilniaus miesto savivaldybė

Skip to content