ATŠAUKTA Balsių Bendruomenės centro vizualizacijų paroda

Jau bene 10 metų Balsių bendruomenė turi svajonę – turėti bendruomenės namus. Namus, kur galėtų burtis gyventojai, kur galėtų vykti įvairūs renginiai ir užsiėmimai tiek mažam, tiek dideliam. Senjorų užimtumo centras, Vaikų dienos centras, erdvi ir taip reikalinga poliklinika, sporto klubas, erdvi salė koncertams, spektakliams, o gal net šokiams, erdvė parodoms ir susitikimams, vieta maldos namams. Vis svajojame, vis gryniname savo poreikius.

Kad bent šiek tiek galėtume prisiliesti prie savo svajonės, bent turėtume galimybę įsivaizduoti kaip viskas galėtų atrodyti, Balsių bendruomenė nuo 2017 bendradarbiauja su Vilniaus Gedimino Techniko Universiteto (VGTU) Urbanistikos katedra. Studentai „suguldo“ mūsų norus ir poreikius į savus projektus, savas vizualizacijas.
Šioje parodoje galite susipažinti su VGTU Urbanistikos katedros II kurso studentų darbais. Trys metai darbo, trys studentų srautai ir keletas darbų atkeliavusių pas mus.
Atkaklaus darbo ir bendradarbiavimo dėka, Bendruomenės svajonė gali tapti realybe. Jau šiais metais Vilniaus miesto savivaldybės biudžete numatytos lėšos daugiafunkcinio centro projektavimo paslaugai užsakyti. Dar daug darbų, daug diskusijų, daug svarstymų laukia, bet svajonės įgauna realų pavidalą.
Pasimėgaukite studentų darbais. Leiskitės į pažintinę kelionę. O kaip jūs įsivaizduojate? Kaip jūs matote Balsių bendruomenės daugiafunkcinį centrą?
Jūsų Balsių bendruomenė
Skip to content