Skelbiame erdvinio piešinio konkursas „Riterio šalmas“

Balsių  „Mitologiniame parke“ esanti skulptūra „Riterio šalmas“  gali tapti ryškiu parko akcentu, todėl kviečiame kūrybingą jaunimą teikti savo pasiūlymus. Šis projektas bus vienas iš 100 gerų darbų Balsių rajone skirtų Lietuvos 100 – mečiui pažymėti.

Konkurso tikslas: spalvotais dažais nudažyti erdvinį metalinės skulptūros kupolą, išryškinant, jos autoriaus, Ryto–Jono Belevičiaus sukurtos skulptūros idėją, bei suteikiant jai savitą vaizdą.

Pasiūlymus su eskizais prašome atsiųsti el. p info@balsiai.org  arba atnešti į Balsių bendruomenės centrą 202 kab., arba palikti mokyklos budinčiajam iki spalio mėn. 11 d. Būtinai nurodykite autoriaus (grupės vadovo) vardą ir pavarę, telefono numerį. Kilus klausimams skambinti tel. 8 660 00700.

Konkurso darbų atrankoje gali dalyvauti pavieniai autoriai ir kūrybinės grupės (klasės, tėvai, kaimynai).

Atrinktą darbą reikės įgyvendinti iki lapkričio mėn. 1 d. Autorius ir jo palaikymo komanda bus aprūpinta pageidaujamų spalvų dažais ir kita reikalinga įranga. Kūrybinį procesą įamžins Balsių bendruomenės fotometraštininkas Augustas Petras Mažeikis.

Apie šio konkurso dalyvius ir visą kūrybinį procesą bus parengtas reportažas, kuris su nuotraukų iliustracijomis bus patalpintas Balsių bendruomenės puslapyje www.balsiai.org  ir FB paskyroje Balsių bendruomenė.

Konkursą laimėjusiam autoriui ir jo palaikymo komandos nariams bus įteikti padėkos raštai ir paskatinamieji prizai. Projektas ir jame dalyvavę savanoriai bus įamžinti „Balsiečių dovana 100 gerų darbų, skirtu Lietuvos 100–mečiui“, sąraše.

 

Skip to content