Tradicinis bėgimas Balsių gatvėmis 3.3 km.

Tradicinio bėgimo Balsių gatvėmis 3,3 km. schema
Bėgimo schema

Tradicinis bėgimas Balsių gatvėmis (3,3 km.), vyks š.m. Rugsėjo mėn. 26 d. nuo 11:30 val.Kviečiame registruotis vaikinus ir merginas amžiaus grupėje nuo 2009 iki 2004 metų gimimo. Vyrus ir moteris amžiaus grupėje nuo 2003 ir vyresni.

Bėgime dalyvauja tik užsiregistravę asmenys. Registracija vyksta iki š.m. Rugsėjo mėn. 25 d. 23:59 val. Registruotis žemiau pateiktoje formoje.

Bėgime negali dalyvauti asmenys, kuriems pasireiškia karščiavimas (37,3 °C ir daugiau), kurie turi ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų, kitų užkrečiamųjų ligų požymių (pvz., sloga, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.) ar kuriems privaloma izoliacija izoliacijos laikotarpiu.

Primename, kad viešose vietose, kur yra didelis žmonių susibūrimas vyresniems nuo 6 metų asmenims privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), laikytis saugaus atstumo ne mažesnio kaip 2 metrai vienas nuo kito. Su savimi turėkite kėdutę, arba pleduką, arba pagalvėlę. 

*Apsaugos priemonių dėvėjimas ypač aktualus yra prekybos vietose, viešajame transporte, masiniuose renginiuose vykstančiuose tiek atvirose vietose, tiek uždarose vietose, – tai yra tos vietos, kur yra palankiausios sąlygos virusui plisti.

*Nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių (veidos kaukių, respiratorių ar kitų priemonių),  leidžiama nedėvėti, kurtiesiems, neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl savo sveikatos būklės nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių (veidos kaukių, respiratorių ar kitų priemonių) dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei (rekomenduojama dėvėti veido skydelį), su savimi turėti tai patvirtinantį dokumentą.

Skip to content