Tradicinė Balsių bendruomenės šventė „Kartų suktinis“

Tradicinė Balsių bendruomenės šventė „Kartų suktinis“

Kviečiame registruotis visus ateisiančius ir dalyvausiančius bei organizatorius Tradicinėje Balsių bendruomenės šventėje „Kartų suktinis“ 2020 m. Rugsėjo mėn. 26 d. 16:00 val.Tradicinė Balsių bendruomenės šventė „Kartų suktinis“
Būtina šventės registracija
Ryto programa startuoja nuo 10 iki 12 val.
Tradicinio bėgimo registracija
Vaikų bėgimo registracija
Vakaro programa startuoja nuo 16 iki 21:15 val.

Programoje: KaYra, Aldegunda, popstudija HEY, liaudiškos muzikos ansamblis „Ūla” pianistė Danielė Jurkšaitė ir saksofonistas Kęstutis Kuncė, solistė Justina Kuliūnienė, Balsių moterų choras, šokių kolektyvai „Viltukas” „Mažena dance” ir „Motus”

Šventėje gali dalyvauti nejaučiantys jokių simptomų ir tik užsiregistravę.

Primename, kad viešose vietose, kur yra didelis žmonių susibūrimas vyresniems nuo 6 metų asmenims privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), laikytis saugaus atstumo ne mažesnio kaip 2 metrai vienas nuo kito. Su savimi turėkite kėdutę, pleduką, arba pagalvėlę. 

Vykdant Lietuvos Respublikos Sveikatos Ministro – Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo sprendimą dėl COVID-19, registruoti visus gyventojus su kontaktiniais duomenimis internetu, ateinančius į šį renginį.

Šventė bus filmuojama ir fotografuojama užsiregistravę, ir ateidami į šventę sutinkate, kad Jūsų atvaizdas gali būti panaudotas socialiniuose ir kituose spaudos tinkluose.

Pagarbiai,
Jūsų Balsių bendruomenė.

Skip to content