Balsių bendruomenė yra šokiruota Vilniaus savivaldybės tvarka

Balsių bendruomenė yra šokiruota Vilniaus miesto savivaldybės norima priimti tvarka – iš esmės sudarkančia vaikų sporto ir užklasinių veiklų tęstinumą!Kadangi savivaldybė nori sporto sales prioriteto tvarka suteikti tik biudžetinėms įstaigoms, situacija tampa tokia absurdiška, kad bendruomenės netenka vaikus vienijančių sporto komandų, treniruočių ir kitų privačių būrelių, jų tęstinumo užtikrinimo.

Mes, Balsių bendruomenė, kviečiame Vilniaus merą ir visus kitus savivaldybės atstovus – ATSIKVOŠĖKITE!

Vilniaus miesto savivaldybei visų pirma turi rūpėti VAIKAI ir jų poreikiai. Jų sportiniai tikslai turėtų būti prioritetas, tačiau dabartiniu savivaldybės požiūriu pasmerkiami tapti “išmestaisiais”. Visiškai neatsižvelgiama į vaikų stabilumo ir saugumo poreikius, norus, prisirišimą, susibendravimą. Nepagalvojama, koks didelis jiems yra išbandymas keisti trenerį, vietą, komandos draugus.

Vienareikšmiškai prieštaraujame, neprotingam ir skubotam sporto ir kitų užklasinių veiklų tvarkos pakeitimui.

Kreipiamės visų pirma į Vilniaus merą Remigijų Šimašių, į visus savivaldybės tarybos narius – sudarykite vienodas sąlygas visoms neformalųjį ugdymą teikiančioms įstaigoms, užtikrinkite jau veikiančių vaikų būrelių ir sporto tęstinumą.

Didžiuojamės mūsų vaikų treneriais, jų suburtomis komandomis bei pasiekimais. Visomis išgalėmis ir besąlygišku palaikymu kviečiame kitas bendruomenes prisijungti prie šiandien vyksiančios palaikymo iniciatyvos „Už Vilniaus vaikus“. Susirinkime 14:45 val. prie Savivaldybės ir palaikykime mūsų vaikų sporto komandas, jų trenerius. Parodykime visų Vilniaus bendruomenių vienybę aktyviai dalyvaudami renginyje ir palaikydami mūsų vaikų komandas, trenerius, kurie sugeba nuoširdžiu darbu ugdyti jaunąją vilniečių kartą, ir tuo pačiu, vienyti visą bendruomenę! Remigijus ŠimašiusKasparas AdomaitisDonalda Meiželytė

Balsių bendruomenės pirmininkė Neringa Kleniauskienė

Skip to content