Balsių bendruomenės bibliotekėlės informacija

Jūsų mielieji, patogumui, pagaliau skelbiame supaprastintą Balsių bendruomenės BIBLIOTEKĖLĖS KNYGŲ SĄRAŠĄ: Balsių atvirosios bibliotekėlės knygų sąrašas

Vienas sąrašas sudarytas abėcėlės tvarka pagal pirmo autoriaus pavardę, o kitas sąrašas yra pagal žanrą. Bibliotekėlėje knygų yra po vieną egzempliorių. Dabar čia knygų yra virš 1100 vnt., taigi pasirinkti tikrai yra iš ko. Taip pat matyti ir kokių knygų trūksta. Šį sąrašą laikas nuo laiko atnaujinsime, nes knygų gauname nuolat. Labai tikimės, kad pavyks praplėsti vaikų ir ypač paauglių literatūros skyrius.
Labai norime padėkoti visiems prisidėjusiems prie bibliotekėlės įkūrimo, visiems, kurie dovanojo knygas:)
Labai ačiū Neringa Mačiulienė – už elektroninio sąrašo sutvarkymą, vaikų bibliotekėlės formavimą ir visokeriopą pagalbą, Rimvydui Lisauskui, Diana Petrovienė, Ana Jenkinienė – už pagalbą sudarant elektroninį sąrašą ir Daiva Dabkevičienė – už bibliotekėlės idėją:)
Kaip žinia, bibliotekėlė pamažu tampa atvira jaukia vieta seminarams, mokymams, susitikimams, susibūrimams. Nemažai jų jau įvyko ir dar vyks.
Kviečiame į bibliotekėlę visus, turinčius gerų idėjų, ir norinčių jomis pasidalinti su balsiečiais kaimynais, taip pat norinčius rengti susitikimus su įdomiais žmonėmis, pravesti mokymus, ar šiaip pabendrauti.
Kreiptis el. paštu info@balsiai.org arba tel. +37066000700

Tuo pačiu, kaip ir priklauso, skelbiame labai trumpas NAUDOJIMOSI BALSIŲ BENDRUOMENĖS BIBLIOTEKĖLE TAISYKLES:
1. Bibliotekėle naudojasi visi Balsių ir apylinkių gyventojai.
2. Leidiniai skolinami vienam mėnesiui, skolinimosi laiką galima pratęsti 2 kartus iki 3 mėnesių. Pratęsti galima paskambinus tel. +37066000700.
3. Vienu metu skaitytojas gali būti pasiėmęs ne daugiau 5 leidinių. Reti ir vertingi leidiniai, taip pat periodiniai leidiniai į namus neišduodami. Jais galima naudotis tik pačioje bibliotekėlėje.
4. Bibliotekėlėje galima užsakyti Kopijavimo, spausdinimo, skenavimo paslaugas

Balsių bendruomenės bibliotekėlė yra Balsių progimnazijoje, Bubilo g. 8, 202 kab. (virš centrinio įėjimo)

Savaitgaliais, šventinėmis dienomis ir vasaros metu bibliotekėlė nedirba

Pietų pertrauka nuo 13:10 val. iki 14:10 val.

Iki susitikimo!

Per mokinių rudens ir pavasario atostogas apie pasikeitusį bibliotekelė darbo laiką bus pranešama atskirai.

Skip to content