Kviečiame Balsių ir apylinkių gyventojus drauge paminėti Lietuvos Valstybės Atkūrimo šimtmetį!

Balsių bendruomenė kviečią į neeilinį įvykį.
Šiemet, mūsų jauno ir sparčiai augančio rajono gyventojus, š.m. vasario 16 d. 15:00 val. kviečiame į 100–mečio eiseną, kurios metu garbingai nešime 100 m. ilgio reliktine trispalve, 1989 m. „Baltijos kelio“ dalyvę.

Šią vėliavą mūsų renginiui, paskolino kolegos iš Užupio bendruomenės. Eisena prasidės 15:00 val. nuo Balsių mokyklos ir vyks schemoje nurodytu maršrutu.
Prisijungti prie eisenos galima, bet kurioje maršruto vietoje, tačiau tik nuo mokyklos einantiems bus įsegti trispalviai kaspinėliai. Eisenos dalyvių prašome pasipuošti tautine simbolika, pasiimti vėliavėles.

Eisena baigsis „Mitologiniame parke“ kur visi drauge sugiedosime Lietuvos Respublikos Himną, tautine giesmę „Lietuva brangi“ ir Jeruzalės ŠV. Kryžiaus atradimo bažnyčios kunigas pakvies bendrai maldai už Lietuvą. Po oficialios dalies užkursime laužą, vaišinsimės karšta arbata ir dainuosime Lietuvai skirtas dainas.

Atvykstančius su automobiliais labai prašome juos pasistatyti Balsių turgelio sklype, taip pagelbėsite organizatoriams ir nesukursite kliūčių eismui Balsių gatve.

 

 

 

Skip to content