Nuo 2016 m. gruodžio mėn. pradėjo veiklą Balsių bendruomenės viešoji biblioteka

LR Seime  2016 metai buvo paskelbti  „Bendruomenių metais“ (globėjas LR Ministras pirmininkas A. Butkevičius), o LR prezidentė 2016 m. buvo „Bibliotekų metų“ globėja.

Balsių bendruomenės taryba pritaria, kad Bendruomenė ir Biblioteka turi daug bendro. Jos abi labai svarbios kaip pilietiškumo, pažinimo ir bendravimo erdvė vietos gyventojams. Tad dėmesio reikia skirti abiems.

Jau penktus metus, Balsiuose, sėkmingai vyksta iniciatyva „Padovanok mokyklai knygą“, kurios metu Jūsų dovanotomis vaikiškomis knygomis pasipildo Balsių progimnazijos bibliotekos lentynos.

Sėkmės įkvėpti 2016 m. paskelbėme iniciatyvą „Padovanok bendruomenės bibliotekai knygą“, kurios metu buvo padovanota daugiau nei 500 knygų.

Šiuo metu jau  pagamintos lentynos, į kurias sudėjome tai, ką Jūs padovanojote.

Smagu pranešti, kad „Balsių bendruomenės viešoji biblioteka“ pradės veiklą nuo 2016m. gruodžio mėnesio Balsių progimnazijoje, Bendruomenės centro patalpose (2 aukšte, 202 kabinete. Tel. nr. pasiteiravimui 866000700).

„Balsių Bendruomenės viešoji biblioteka“ bus ne tik biblioteka  – darbo dienomis vakarais nuo 18:00 joje veiks „14 kėdžių klubas“, kuris skirtingomis dienomis kvies įvairių pomėgių žmones diskusijoms, savišvietai, pristatymams ir bendraminčių susibūrimams. Apie renginių kalendorių ir jo temas skelbsime bendruomenės tinklalapyje www.balsiai.org ir FB paskyrose.

 „14 kėdžių klube“ kiekvieną  mėnesį planuojame surengti iki 20 skirtingų renginių.

Siūlykite aktualias Jums temas, pranešėjus ir diskusijų moderatorius.

Skip to content