Skelbiame „Gražiausios sodybos“ ir „tvarkingiausios bendrijos“ konkursą

Dėmesio! Balsių bendruomenė nusprendė atgaivinti nuostabų „Gražiausios sodybos“ ir „tvarkingiausios bendrijos“ konkursą. Paskubėkite registruotis, nes jau skelbiam konkurso pradžią!

Konkursas-apžiūra „Gražiausia sodyba“ bus vykdomas trim etapais.
Pirmame etape – vykdomas dalyvių registravimas. Nuo gegužės 27 d. iki birželio 3 d.

Antras etapas – komisija lankosi sodybose (apie lankymo laiką ir datą komisija praneš susisiekus su sodybos savininku), jas fotografuoja, nuotraukas patalpina Balsių interneto svetainėje. Nuo birželio 5 d.

Trečias etapas – internetiniam tinklapyje vyksta balsavimas (už jums labiausiai patikusią sodybą). Sumuojami komisijos ir internautų balsai. Nuo birželio 5 d. iki birželio 7 d. 24 val.

Birželio 8 dieną, Balsių šventės metu, bus paskelbti „Gražiausios sodybos“ ir „Tvarkingiausios bendrijos “ nominacijų nugalėtojai ir įteikti prizai, diplomai.

KONKURSO VIETA: Balsių gyvenvietė ir jos apylinkės, sodų bendrijos.

KONKURSO DATA IR LAIKAS: 2013 m. gegužės mėn. 27 dienos iki birželio 7 d. Organizatoriai pasilieka teisę keisti sodybų lankymo laiką dėl blogų oro sąlygų. Jei taip atsitiktų apie tai pranešime asmeniškai.

DALYVIŲ REGISTRACIJA : išankstinė registracija vykdoma iki birželio 3 dienos 17 val. elektroniniu paštu jdereseviciene@gmail.comg (nurodžius sodybos savininko vardą, pavardę, telefono numerį ir adresą) arba pasiskambinus telefonu 861232280.

NUGALĖTOJŲ IŠAIŠKINIMAS: Dalyvaujančios konkurse sodybos bus fotografuojamos ir nuotraukos patalpintos internetinėje svetainėje www.balsiai.org Balsavimas internetu vyks iki birželio 7 d. Vėliau Komisijos ir internautu balai bus sumuojami ir išrinkti nugalėtojai. Birželio 8 d., Balsių šventės metu bus paskelbti „Gražiausios sodybos“ ir „Tvarkingiausios bendrijos “ nominacijų nugalėtojai.

 

Skip to content